Bigbags til affald

Min gamle far, der døde for et par måneder siden, var noget af en samler. Det har vi ofte i familien trukket lidt på smilebåndet ad, men vi har vist aldrig tænkt over, at det en dag ville give os noget af en arbejdsopgave. Men det er gået op for os nu, hvor vi er i fuld gang med at rydde op i det hus, hvor han boede i næsten 50 år.

Langt det meste af hans indbo er noget gammelt skrammel, der bare skal smides ud. Så først skulle vi finde ud af den nemmeste måde at komme af med storskrald i København på, og det var i sig selv selvfølgelig ikke så svært, for der var ingen tvivl om, at der var rigeligt med gammelt skrammel til at fylde mindst én stor affaldscontainer. Vi fandt ud af, at Junkbusters er bedste løsning til storskrald: http://www.junkbusters.dk/?p=storskrald

Vi tre børn afsatte to weekender til arbejdet og aftalte med et vognmandsfirma, at vi kunne lade containeren stå i den mellemliggende uge, hvis vi ikke nåede at fylde den i løbet af den første weekend.

Vognmandsfirmaet foreslog, at de også leverede en stor bigbag som denne, som vi så kunne bruge til alle de mindre ting, så de ikke skulle stjæle plads fra møbler og andre omfangsrige ting i containeren. Det skulle vise sig at være en rigtig god løsning, for når vi bare var omhyggelige med at pakke tingene i containeren, viste det sig, at vi kunne have det hele på én gang, så vi slap for at lade containeren stå hele den efterfølgende uge.

Senest opdateret marts 10th, 2023 kl 11:23 pm