Gadget gaver

Min fætter har fødselsdag i næste uge. Og vi er inviteret til festen. Det er rundt. Så han skal have en gave. Og det er min opgave at finde den. Sidste år gav vi ham en lækker ravlygte her fra: https://www.soundstorexl.com/produkter/6581-ravlygte/

Gaver og ansvar

Vi har den aftale her i familien, at min mand sørger for gaver til sin familie, når det er nødvendigt, og jeg til min familie. Når vi skal give gaver til fælles venner, eller vores børn, så finder vi dem sammen. Men nu er jeg virkelig på den. Min fætter elsker ⓘ musik, så det er oplagt, at jeg finder på en gave inden for den niche. Men hvad? Jeg kan jo ikke bare gå hen og finde en CD til ham. Han har allerede streamet eller downloadet al den musik, han holder af. Så hvad gør jeg. Skal jeg bare ignorere, at han holder af musik, eller skal jeg virkelig gå all-in og finde en gave til ham, som kun er musik? Jeg ved det virkeligt ikke.

Sokker går vist ikke

Mest af alt har jeg bare lyst til at give ham et par sokker. Men den går ikke. Min mor vil skælde mig hæder og ære fra for resten af mit liv. Det gider jeg ikke at høre på. Så jeg må finde på noget smart.
Nu ved jeg, at han har sit eget musikstudie. Han elsker at sidde og klippe forskellige stykker musik sammen. Eventuelt sætte dem sammen til billeder. Han har faktisk oparbejdet et godt ry som kur-komponist. Han er god til at se bevægelse og sætte musik, der passer til bevægelsen til.

En mixer er en god ide

Nu, hvor jeg tænker over det, så tror jeg faktisk, at han skal have en mixer fra os i fødselsdagsgave.
Jeg ved ikke så meget om mixere, men jeg tror, at de kan lave om på lyd eller sætte forskellige effekter på lyd, så man kan få helt unikke lydbilleder frem. Jeg tror, det lige er noget for min fætter. Og i al fald, så ved jeg, at en mixer ikke er helt ved siden af som gave til en musiknørd som min fætter.

Nu er der bare lige det problem, at jeg ikke ved, hvilken slags mixer jeg skal give min fætter. Jeg kunne forestille mig, at han er ret kræsen, så han vil blive glad for en i god kvalitet. Men skal den være stor eller lille? Helt sikkert skal den være i professionel kvalitet. Men hvad er det? Hvor finder man svar på alle de spørgsmål?

Der er mange slags!

Ja, man går ind på nettet og leder efter blogs om musik og mixere. Finder butikker, som sælger mixere. De har ofte blogs, hvor de skriver om mixere. Og så kan man ellers læse sig fuldstændigt forvirret. Og efter et par dage, hvis man har stædighed nok – og det har jeg! – så finder man en god løsning.
Det er i hvert fald, hvad jeg gjorde, og det hjalp mig godt. Jeg fandt faktisk en lydmixer, som jeg tror, min fætter bliver rigtigt glad for. Og hvis han allerede har en bedre en, så kan han heldigvis bytte den, som vi giver ham i fødselsdagsgave.