Brug for en god kontorstol

Jeg er ved at indrette mig i min nye bolig. Det er et loft. Ja, altså sådan en lejlighed, hvor der faktisk ikke er vægge. Et stort rum, som i gamle dage var en del af en beklædningsindustri. Den ligger på 6. sal, og rummet er fantastisk. Her er store vinduer, og derfor masser af lys. Toilet og bad ligger i den ene ende ved siden af et stort køkken. De to rum er afskåret fra resten af lejligheden. 450 m2. Og billig husleje.

Arbejdsplads

Jeg har besluttet mig for, at resten af lejligheden / rummet skal indrettes med en arbejdsplads, hvor jeg kan nørkle med alle mine kreationer, et hjemmekontor, et sovested og et opholdssted. Alt i et. Der skal også være et fotostudie, så jeg kan tage billeder af alle mine kreationer og sende ud på min blog. Det er ikke svært at forestille sig, hvor lækkert her kan blive. Jeg har ikke brug for at købe ret mange nye møbler.

Mangler kun kontorstol

Faktisk, så har jeg kun brug for en kontorstol. Den skal være superbehagelig at sidde i. Jeg bruger mange timer ved skærmen. Bloggen tager en stor del af min tid. Seng, sofa, borde og pyntegenstande har jeg massevis af.

Men det går op for mig, at jeg har brug for et målebånd. Jeg vil jo gerne have, at her ser tjekket ud, så møblerne skal stå skarpt og præcist der, hvor jeg beslutter, de skal stå. Og i forlængelse af den tanke må jeg indrømme, at jeg ikke kan finde min regnemaskine. Den har jeg også brug for. Selvom jeg er ret god til at måle op og afsætte plads på gulvet til de forskellige ting, som skal placeres, så vil det være ret godt, hvis jeg nu lige havde min regnemaskine. Så ville jeg kunne se, hvor mange km2 hver funktion optager i det kæmpestore rum. Lige nu er jeg nødt til at stole på mit fotografiapparat, som jeg har hængende på skulderen.

Jeg tager nemlig billeder af hver indretning, jeg laver. Mest for at kunne sammenligne de forskellige kombinationer og, så senere beslutte mig for den endelige indretning. Det er lidt et slæb. Møblerne er jo ikke lette. Nogle af dem, fx sengen, er ret tunge. Men jeg nyder at gøre dette stykke arbejde. Det er mit hjem. Eller rettere sagt: Det bliver til mit hjem. Og jeg skal bo her i mange år. Min kontrakt er på 4 år. Og jeg har en tanke om, at den skal forlænges til mindst 12 år. Den tid, den sorg.

På plads med det hele

Lige nu handler det om, at jeg skal se, at få mine møbler på plads, og så skal jeg have inviteret alle vennerne til fest. De skal komme og se, hvor lækkert man kan bo i en 1-værelses lejlighed med køkken og bad!

Nu sagde jeg regnemaskine! Jeg skal bare finde den. Jeg skal jo også have lavet et budget for festen, jeg har tænkt mig at holde. En flytning tærer jo på budgettet. Men fest, det skal der altså være råd til. Heldigvis handler jeg hos en god kontorforsyning: https://justmore.dk/

Senest opdateret februar 28th, 2023 kl 02:53 pm