Mit rejseliv

Nu er der gået 6 uger af 2020. Og jeg har allerede været ude at rejse. Rejse nr. 1 af de 6 jeg har lovet mig selv, jeg skal nå i år. Men det er ved at være på tide, at jeg planlægger den næste rejse.
Den første gik til London. Jeg havde fundet billige flybilletter.

Lavpris er fint

Det var med et af de her lavprisselskaber. Det var ikke så behagelig en rejse, men dog til at klare. Flyveturen varede jo ikke så længe. Jeg havde længe ledt efter flybilletter til London, men de billetter, jeg fandt med de almindelige rutefly, var meget dyrere end dem med lavprisselskaberne. Så jeg valgte at købe de flybilletter, som mit budget kan klare. De billigste. Og til London fandt jeg dem her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/

Magelighed er fint men…

Godt nok er jeg måske et mageligt menneske, der sætter pris på benplads, men når jeg tænker mig om, så kan jeg ikke rigtigt forstå, hvorfor en flybillet til London skal koste 3 gange mere med et flyselskab i forhold til et andet.

Flyvetiden er nogenlunde den samme. Man skal alligevel stå i køer, når man skal boarde flyet, og man skal alligevel bruge tid på, at transport frem til overnatningsstedet, når man er nået frem. Så kan det ikke være ligegyldigt, om man lander i Stansted eller Heathrow? I min optik er det ligegyldigt.

Hvad der er sparet er tjent

Pengene, jeg sparede ved at købe de billigste flybilletter, kunne jeg så bruge til at shoppe for. Det er en af grundene til, at jeg tog til London. Jeg elsker at shoppe, og da jeg ikke helt vidste, hvordan det bliver med Storbritannien efter Brexit i slutningen af januar, tænkte jeg, at det nok er sidste chance for at komme til London, inden alt ændrer sig mellem UK og EU. Jeg ved godt, at der vil komme en udfasningsperiode. Men jeg skal jo ikke til London resten af 2020. Og hvem ved, hvordan tingene udvikler sig indtil 2021?

Senest opdateret marts 20th, 2023 kl 05:39 am