Lån af penge på nettet

Mangler du penge og har banken lukket kassen i, så fortvivl ej. Her på hjemmesiden om lån kan du låne op mod 400.000 kr. uden at stille nogen form for sikkerhed. Det er helt GRATIS at ansøge, og du får svar inden for 30 minutter!

Lån penge uden sikkerhed

Det lyder næsten for godt til at være sandt, at man kan låne penge nu uden at stille nogen form for sikkerhed, men sådan er det. Man behøver altså ikke at eje nogen form for fast ejendom for at låne de mange penge uden sikkerhed. Det tager kun cirka 10 minutter at ansøge online og allerede inden for 30 minutter, får man svar, om man er godkendt. Bliver man godkendt kan man bruge pengene på præcis det, som man ønsker sig.

Det er bestemt ikke altid kun til fornøjelse, når folk låner penge online. De såkaldte kviklån, som de også kaldes, bliver ligeledes flittigt benyttet af folk, som står i akutte situationer. Det kan være bilen, som er brudt sammen, så man ikke kan komme på ⓘ arbejde. Det kan være vaskemaskinen, som er gået i stykker, så arbejdstøjet ikke kan blive vasket osv. osv.

Står man i en sådan situation, hvor man ikke kan få hverdagen til at fungere optimalt, og man har fået afslag i banken til at kunne låne penge, så er online lån uden sikkerhed et ganske oplagt alternativ.

Hvem kan låne penge online?

Stort set alle mennesker kan låne penge online, da der kun stilles ganske få krav til ansøgeren af lånet. De 4 mest væsentlige krav for at kunne låne penge online er:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have dansk statsborgerskab
  • Du skal kunne dokumentere en fast indtægt

Kan man opfylde ovenstående krav, er chancen for at blive godkendt til lånet ganske stor. Bliver man godkendt vil pengene blive overført til ens bankkonto inden for få dage.

Afslag i banken

De fleste, som skal ud at låne penge, har sikkert opdaget, at bankerne ikke er så medgørlige som tidligere. Bankerne stiller ganske høje og til tider urimelige krav, som mange kunder ikke kan leve op til.

Under de skærpede krav er blandt andet rådighedsbeløbet, som er forhøjet væsentligt. Har du ikke et vist rådighedsbeløb til dig selv hver måned, kan det blive meget svært at få lov til at låne penge i banken. Bankerne har sat rådighedsbeløbet væsentligt i vejret, hvilket rigtig mange finder ganske urimeligt og unødvendigt.

Hvor meget og hvilken slags pant er ligeledes noget, som bankerne kigger meget nøje på, da de ALTID ønsker sikkerhed, se denne hjemmeside. Ejer du ikke fast ejendom, en byggegrund o.l., så kan det blive svært at låne penge, i hvert fald hvis det er et større beløb. Ønsker du at låne et større, skal du komme med en større udbetaling, hvilket er de færreste som kan. For førstegangs købere af eksempelvis hus eller byggegrund, kan det altså være rigtig svært at komme i gang, da de ikke kan leve op til bankernes krav.

Bankerne er i høj grad begyndt at kigge på historikken, som derfor er en meget væsentlig faktor for, om du bliver godkendt til banklånet, billånet, huslånet osv. Er du typen, som altid har overtræk på kontoen, og som ikke lige får betalt regningerne til tiden osv., så kan det blive svært at overbevise bankmanden om et lån.

Der er ingen tvivl om, at finanskrisen har gjort bankerne yderst påpasselige med, hvem de låner penge ud til. Bankerne har tabt ekstremt mange penge på at låne penge ud til tvivlsomme projekter og personer, hvilket efterfølgende har bevirket, at regulære gode bankkunder nu får afslag.

Lån penge online; hvad koster det?

Er du en af de mange mennesker, som dagligt får afslag, så kunne du ligeledes overveje et online lån eller kviklån. Du skal dog være opmærksom på, at renten er en smule højere end for eksempel et banklån, men du skal altså heller ikke stille nogen form for sikkerhed.

En god ide er at sammenligne de forskellige lånefirmaers priser og renter ved hjælp af ÅOP, som betyder årlige omkostninger i procent. ÅOP giver dig et retvisende billede af, præcis hvor meget lånet koster dig om året.

Husk: Lån penge nu hvis det er nødvendigt, ellers er det altid bedre og billigere at lade være! Læs mere på TRYGT.DK eller KVIKLÅN-INFO.DK