Min store mand

Jeg er gift med en stor mand. Han er virkeligt høj, men han er også for fed. Rent ud sagt. Han er lidt over 2 meter høj, men han vejer faktisk mere end 130 kg. Det er for meget. Hans højde gør, at overvægten ikke synes for slem. Men alligevel. Hvis han kunne smide nogle kg, ville han få det bedre med sig selv.

Overvægtig og høj

Han ved det nemlig godt og gør, hvad han kan. Men det er svært for ham. Han kan faktisk se rigtigt imponerende ud sin vægt til trods, hvis han gider at klæde sig ordentligt på. Men det er her et af hans problemer ligger. Det er så nemt for ham bare at gå i pludderbukser og store sweatre. Og det er tøj, der er nemt at finde – også til store mænd.

Der er bare meget tøj, som er mere elegant, til mænd. Det skal bare findes i specialbutikker med tøj i store størrelser. Vi skal bare rejse temmelig langt for at komme ind til sådan en specialbutik. Så når han skal have nyt tøj, plejer han at køre ind til den nærmeste by og købe de her pludderbukser og store T-shirts. Men om vinteren, så er han nødt til at finde en stor jakke frem. Den skal købes i specialforretningen. Sidst han fik en jakke, var for 3 år siden, og den er ved at være rigtig godt slidt ned.
Derfor er vi nødt til at tage en dag ud af kalenderen for at komme ind til forretningen, hvor de har store jakker til mænd.

Jeg plejer at tage med ham. Det giver mig en chance for at komme ind og shoppe i nogle af de rigtigt lækre butikker, som ikke har afdelinger i den nærmeste by. Jeg elsker det og kan godt bruge mange penge på det. Især tasker. Det er sådan en fetich, jeg har. Elsker tasker og har efterhånden en temmelig stor samling. Lidt fjollet, ja, jeg bruger jo kun én ad gangen.

Tøj til store drenge og mænd

Men inden jeg shopper, så går jeg med hen i forretningen med tøj til store mænd og herrer. De er søde og kender min mand. Kender hans stil og hjælper ham gerne til at finde et par pæne bukser eller et jakkesæt, han føler sig godt tilpas i.

Det er vigtigt, at han også føler sig godt tilpas i vinterjakken, som vi skal have købt til ham. Så den skal være stor nok. Det vil være bøvlet, at han bliver forkølet, fordi han ikke kan lukke den og derfor går og fryser.

Når vi er i butikken, plejer jeg at kunne overtale ham til at købe flere stykker tøj, så han er dækket ind. Det går ikke, at han møder op til brylluppet, vi skal til om en måned i grå pludderbukser og stor sweater. Nej, hvis han gør det, så vil jeg ikke følges med ham. Brudeparret har planlagt deres bryllup i mere end et år nu, så jeg synes, at han bør vise dem, at han også er i festhumør, så de kan få et minde om en god fest.
På onsdag skal vi på tøjindkøb!