Når det er koldt udenfor

Bare fordi det er koldt udenfor, betyder det ikke, at du og dine venner ikke kan lave noget sammen indendørs. Normalt gør I måske noget udenfor, men nu i denne tid hvor det er koldt, kan det være hyggeligt at være inde, hvor der er trygt og varmt.

Gå tur i kulden

Det er skønt at gå en tur – selv når det er koldt – men hvor er det så fantastisk at komme ind i varmen igen og måske få en kop varm kakao og blive varmet igennem. Sørg for at have lune hjemmesko klar til sådan en dag. Der findes både hjemmesko til damer og hjemmesko til herrer. Og skal du have de bedste hjemmesko: Shepherd!

Filmaften

Du kan også arrangere en filmaften for dine venner. Måske ser I film, måske er det et show, I alle følger, eller måske en stor sportsbegivenhed. Sørg for snacks og popcorn til sådan en aften. Får I aftensmad sammen, er pizza et godt valg til en filmaften.

Pejsen

I kan også tænde op i pejsen, hvis I har en sådan, og ellers lave en picnic på tæppet. Det er sjovt og hyggeligt. Du kan servere frugt og ost eller måske sandwich og små piroger etc.

I kan også starte en eller anden form for klub. Det kan være den klassiske læseklub, men det kan også være en eller anden form for hobby, som I synes det kunne være spændende at lave sammen – måske strikning. I kan bruge nettet og You tube til at lære mere.

Hvad med en spilaften? Som i de gode gamle dage. Det kan være alt lige fra Matador til kortspil eller måske Gæt og grimasser. Mulighederne er mange.

Senest opdateret februar 25th, 2023 kl 12:07 am