Dyre børn

Børn koster KASSEN! Det sagde alle min kone veninder til hende, efterhånden som de fik børn, og det var vel en af mange årsager til, at vi valgte at vente lidt med selv at få børn. Vi ønsker det bedste af det bedste i livet til os selv, og dermed ønsker vi det naturligvis også for børnene. Vi kører selv i nye og store biler begge to, og vi nyder at rejse. Vi ⓘ rejser både i Asien og selvfølgelig ofte til vores feriehus på Cayman Islands, hvor vi nyder at opholde os, når tiden tillader det.

Men vi fik børn… Faktisk fik vi to af slagsen, og det medførte blandt andet, at vi måtte købe en tredje bil, for hverken i min kones Maserati eller i min Porsche er der ordentlig plads til barnesæder. Så jo – de kære små poder koster altså lidt penge.

Nu er det jo ikke sådan, at vi er nærige eller noget, men vi vil da gerne have fuld valuta for vores penge, og derfor køber vi mærketøj til begge børn på nettet for det meste. Det er sgu så dejligt nemt, og det er jo et kæmpe udvalg, vi så har at gøre med.

Vi handler primært to steder på nettet, når det gælder børnetøj – men da vi havde for tidligt fødte i familien, lærte vi om et nyt område – nemlig det såkaldte Premature tøj: https://farmorsoutlet.dk/premature-toj-storrelser-fra-32-50

Begge steder har de et rigtigt godt udvalg og nogle fornuftige tilbud hele tiden. Og det kan vi altså godt lide 🙂

Det var noget af en opgave, min kone havde givet mig. Jeg skulle i byen for at købe fødselsdagsgaver til to af vores børnebørn. Det er den slags ting, min kone ellers altid tager sig af, men nu var hun med kort varsel blevet kaldt til en vigtig konference i udlandet, og hun kom først hjem igen samme dag, som de to små skulle fejre deres fødselsdag.

Jeg var blevet udstyret med en ønskeseddel for hvert af de to børnebørn, og min kone havde skrevet bemærkninger ud for ønskerne. Den ældste ønskede sig et par ny sko, mens den yngste havde forskellige stykker tøj på ønskelisten. Og det er sådan for min kones vedkommende, at det bestemt ikke er ligegyldigt, hvilke varemærker man vælger, når der skal købes tøj eller sko til de små. Nå ja – de havde også ønsket sig Plus Plus brikker faktisk.

Således skulle skoene til den ældste absolut være Bisgaard sko. Det sagde mig oprigtigt talt intet, men jeg var så heldig, at de forhandlede sko af dette mærke i vores sædvanlige skobutik, så det gik ret nemt, da min kone også udførligt havde beskrevet ønsket udseende og størrelse.

Lidt mere besværligt var det med tøjet til den yngste. Her havde min kone angivet flere tøjmærker som de foretrukne, så jeg kunne vælge mellem dem.

Jeg følte mig på herrens mark, men en sød ekspeditrice i børnetøjsforretningen var meget hjælpsom, og det endte med, at jeg valgte en meget flot designet fleece jakke med hætte fra Napapijri.