Rejser!

Her i familien har vi været meget tålmodige. Og det har vist sig, at tålmodighed er en god ting. Vi har nemlig lige opdaget, at vi kan begynde at planlægge de næste ferier. Det er noget, vi ligesom ikke har gjort i lang tid. Men nu ser det ud, som om at vi kan vende tilbage til vores gamle rutine.

Ingen planer endnu

Vi har ikke lagt planer for sommeren. Vi bliver hjemme. Men det betyder bestemt ikke, at vi ikke vil undersøge mulighederne for at komme ud at rejse til efteråret.

Faktisk har vi allerede haft lidt snak om det her. Sådan ved aftensmåltidet, hvor vi alle sammen samles. Jeg spurgte faktisk mine børn, om de gerne ville have, at vi tager på en kort ferie til udlandet i deres efterårsferie.De går jo alle rundt med rejsetanker.

Så mange billige rejser

Der lød et glædesråb fra dem alle 3: ”JA!”. Min kone sagde også ja til ideen. Hun havde også et konkret forslag: ”Skal vi ikke bare rejse til Grækenland igen?”.  Der er så mange billige rejser på rejsepriser.dk lige nu!

Jeg havde faktisk håbet på, at hun ville sige det. Jeg holder så meget af det land. Det har været en del af vores ferieplaner hvert år, at vi rejser til Grækenland i mindst 1 uge.

Børnene er klar

Vi spurgte børnene, om de også kunne tænke sig at komme til Grækenland. De sagde naturligvis ja. For dem handler det jo om, at de kan få lov til at lege ved stranden i timevis. At de kan møde søde børn på deres egen alder. – Og ja, jeg må sige, at jeg er imponeret over hvor inkluderende grækerne – og deres børn – er i deres tilgang til socialt samvær. Der er ikke noget med at dømme en eller anden ’udenfor’, bare fordi han eller hun er lidt for fed, eller har et eller andet problem. Nej, børn i Grækenland er meget godt klar over, at fremtoning ikke altid fortæller, hvem man er. De vil gerne lære dig at kende.

Senest opdateret marts 3rd, 2023 kl 10:23 am