Smertelindring hos kiropraktoren

Hvor mange af os kender ikke til at have smerter et eller andet sted på kroppen. Vi har måske ligget i en akavet stilling imens vi sov, og vågner op med smerter i nakken eller ryggen. Vi har dog rimeligt nemt ved at slippe af med den slags smerter. Vi tager måske en smertestillende pille og får kroppen i gang. Efterhånden som dagen skrider frem, forsvinder smerten – og vi tænker ikke mere over den. Men hvad nu, hvis smerten ikke forsvinder? Ja, så bør vi nok lige sørge for at booke tid hos lægen for at blive undersøgt. Det kan jo være at der er sket noget – måske er der kommet en nerve i klemme.

En nerve i klemme

Det kan være at din læge kan se, at det lige præcist er tilfældet: En nerve er kommet i klemme og du har derfor smerter i nakken. Lægen vil måske anbefale, at du tager den med ro i et par dage – og at du også tager noget smertestillende medicin. Håbet er, at nerven falder tilbage på plads af sig selv. Du kan jo ikke helt lade være med at bruge din nakke. Du vil dog lave meget mindre bevægelser med den, som kan medvirke til at nerven lige så stille og roligt lirker sig ind på plads. Det sker ofte – og det er en ganske ufarlig måde at behandle sådan et tilfælde på. Det kan dog ske, at det ikke er nok, bare at sygemelde sig i nogle dage, imens du venter på at nerven finder tilbage på plads.

Tid hos en kiropraktor

Faktisk kan det også ske, at smerten slet ikke fortager sig. Og hvad gør du så? Det, du kan gøre, er først at tale med din læge, om du muligvis skulle gå til en kiropraktor.  Og bor du lidt vest for København, så vil han sikkert anbefale en kiropraktor i Ballerup – Tom Pihl, som har rigtig stor erfaring med at behandle den slags smerter, som du lider af.

Det, som denne kiropraktor i Ballerup nemlig gør, er, at han samarbejder både med din læge – og andres læger. Og det gør han fordi han gerne vil opnå det bedste resultat. Han skal derfor kende forhistorien – som din læge kan give ham, hvis du giver lægen lov til at fortælle han den.

På den måde kan han hurtigere pejle sig ind på en måske mere præcis diagnosticering af dit smerteproblem og dermed vil han også være i stand til at give dig den bedste behandling. Det betyder – kort sagt – at du skal ind i et nyt behandlingsforløb. Men det har vist sig, at det bliver et kort forløb og du skal derfor ikke bruge hverken mange penge eller meget tid på at tage til Ballerup – og hjem igen.

Og husk, hvis du ikke bryder om at lytte til de der knæk, som du kan høre, når kiropraktoren behandler dig, så sig det til ham. Han ved nemlig hvordan han skal berolige dig. Lyden er drabelig. Men den er et tegn på, at den der genstridige nerve er på vej tilbage på sin plads.

Senest opdateret juni 5th, 2023 kl 08:52 pm