Gode tips til rejser

Jeg elsker at rejse. Jeg ⓘ rejser stort set over hele verden, men har en stor kærlighed til Mallorca. Mallorca er skøn, og det er heldigvis ikke så svært at få billige flybilletter til Mallorca.

Jeg har her samlet nogle alternative rejsetips, som jeg håber, du kan bruge:

 

Pas på med hvad du siger

Bare fordi folk ikke ser ud som dig, betyder det ikke, at de ikke forstår, hvad du siger. En person, der ser asiatisk ud, bor måske i København og taler dansk.

 

Planlæg ikke noget til hver dag

Det kan være fristende at planlægge noget til hver dag i din ferie, men tag nogle spontane dage, hvor du bare oplever.

 

Tag let på tingene

Der kan være stressende situationer, når du er ude at rejse, men prøv at tage let på tingene. Det er ikke værd at ødelægge din ferie over.

 

Tag på oplevelse

Det kan være godt at tage på arrangerede udflugter, men prøv også at tage på oplevelse selv. Lej for eksempel en bil, og tag ud i det blå.

 

Forkæl dig selv

Tag chancen nu til at rejse. Spar op, og kom af sted, mens du kan.

 

Vær ikke paranoid

Ja, der er en risiko for tyveri, overfald etc., når du er på ferie, men hvis du tager dine forholdsregler og tænker dig om, er risikoen ikke så stor. Vær ikke paranoid, men tag dine forholdsregler.

 

Gaver

Bliv ikke stresset over, at du ikke har haft tid til at købe gaver. Der er altid mulighed for at købe chokolade i lufthavnen, og hvem kan ikke lide chokolade.

 

Har du andre alternative rejsetips? Hvad er det, der gør en ferie god for dig? Og hvad kan ødelægge en ferie for dig – og hvad gør du ved det? Lade mig høre dine kommentarer. Og har du i øvrigt prøvet at få erstatning ved flyforsinkelse? det er faktisk ret nemt med denne service: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/