En svær og stresset tid

Min kæreste, Janni, som jeg mødte for et par måneder siden, har først her for nylig fortalt mig om en noget vanskelig periode, hun har haft i sin tilværelse. For et års tid siden valgte hun at skifte job og fik en stilling på et advokatkontor, men hun fandt hurtigt ud af, at hun bestemt ikke harmonerede ret godt med sin chef, der var eneste advokat i firmaet.

Han havde en tilbøjelighed til at kritisere både min kæreste og alle mulige andre for selv det mindst, og Janni oplevede for første gang i sit liv, at hendes selvværd blev mindre og mindre for hver dag, og hun erkendte, at hun nok måtte i gang med at finde et andet arbejde.

Men nye job hang ikke lige på træerne, så det trak lidt ud, og hun begyndte at føle sig mere og mere stresset. Derfor søgte hun hjælp hos sin mors gode veninde, der fungerer som stresscoach i en stor virksomhed, for hun ville gerne have klarlagt, om det rent faktisk var stress, hun var blevet ramt af.

Hendes mors veninde havde en lang snak med hende og fastslog, at Janni skulle tage sig sammen og sige sit job op med det samme, selv om hun ikke havde et andet på hånden, for ellers ville hun hurtigt ende i en situation, hvor hun ville få brug for decideret stress behandling som den, du kan læse om her: http://www.birthebuhl.dk/stress-stresscoaching

Det råd lyttede Janni til, og hun var i øvrigt heldig at finde sit nuværende job meget hurtigt, og hendes stresssymptomer er ikke vendt tilbage.