Rom eller evt. USA?

Synes du ikke, vi i den kommende vinterferie skal prøve at se noget nyt, spurgte min kone, da vi i aftes kom til at tale om, hvor vi skal holde vores normale vinterferie i januar måned næste år. Jeg blev lidt overrasket, for vi har i en årrække altid holdt vores januar- ⓘ ferie i Thailand, hvor vi har forelsket os i et lille, hyggeligt hotel lidt udenfor Bangkok. I de senere år er priserne på flybilletter til Thailand blevet noget lavere end tidligere, og det har da været medvirkende til, at vi har valgt at tage dertil så mange gange.

Men min kone havde selvfølgelig en pointe, men jeg holdt dog fast i, at det skal være til et sted med varmt klima, for jeg gider ikke rejse på ferie om vinteren, hvis jeg ikke kan få et klima, der er meget anderledes end det danske på den årstid.

Så foreslog min kone, at vi kunne prøve at rejse til Florida, for det koster jo heller ikke en herregård at købe flybilletter til USA, og det kunne jeg da godt se ville være en oplagt mulighed. Så vi satte os til at undersøge markedet på internettet, og vi kunne se, at der ikke er den store forskel i udgifterne på at flyve til Thailand og til USA.

Italien er næste rejsemål

Vi venter lidt endnu med at booke os ind på fly og hotel, men under vores søgning faldt vi over et par meget billige flybilletter til Rom, så vi tager lige en tur derned senere her i oktober.

Og når vi er i Italien, er der én ting, vi aldrig undlader: At bo i privatejede feriehuse eller ferieboliger! Det er både bedre, billigere og meget mere hyggeligt. Man kommer også i god kontakt med de lokale på en helt anden måde!

En vaskeægte storbyferie i Italien er altid en garanteret succes!