Travlt med nyt pigetøj

Der var travlhed i butikken med at blive klar til årets “Lang Sommerweekend,” og heldigvis tydede alt på, at sommervejret vil fortsætte weekenden over, så vi forventede mange kunder og et godt salg.

Som dekoratør var min opgave primært at få udstillingsvinduerne og udvalget på fortovet til at lokke kunderne indenfor, men med det smarte udvalg af pigetøj, som butikken forhandler, kombineret med et tema om sommer og ⓘ ferie, var det en nem opgave for mig.  Mine favoritter blandt butikkens kollektioner er modetøj fra Cream og Karen By Simonsen, begge designere har formået at kreere modetøj til alle typer, og det geniale ved tøjet er de mange muligheder for at kombinere kjoler, bluser og bukser med andet tøj fra kollektionen, og ligeledes kan man hurtigt peppe det op med forskelligt tilbehør, afhængig af hvilken situation det skal anvendes til. Den mulighed ville jeg gerne synliggøre, så jeg valgte en utraditionel måde at præsentere dele af de to kollektioner på.

Jeg klædte ginerne i forskellige modefarver, miksede delene fra de to designere og pyntede dem med smarte accessories. I strandkurve på gulvet placerede jeg bikinier og soltoppe i forskellige farver og mønstre sammen med strandskaller og tang.

På fortovet spændte jeg en tørresnor op og hængte sommertøj på den, alt i forskellige farver. Jeg syntes selv, at tørresnoren gav et godt indtryk af butikkens store udvalg, og ude på fortovet behøver der jo ikke hænge ti ens bluser i forskellige størrelser, dem kan man jo se på inde i butikken.