Udlejning af konferencelokaler

Problemet var bare, at han aldrig betalte en rød reje, sagde Andreas med et suk. Min gode ven gennem en lang årrække, Andreas, er beskæftiget med at udleje et stort antal ⓘ kursus- og mødelokaler i København, og han var begejstret, da en forholdsvis kendt amerikaner, der er leder af en religiøs sekt, havde bestilt et mødelokale hver dag i tre uger, og det skulle være et lokale, der kunne rumme mindst 25 mennesker.

Det center, hvor Andreas arbejder i administrationen, råder over nogle af de bedste konferencefaciliteter i København, så der var ingen problemer med at efterkomme amerikanerens ønske, og der blev indgået aftale om forplejning til mødedeltagerne alle de 15 dage, det handlede om.

Betaling for leje af lokaler

Da amerikaneren under et møde lagde sin bestilling, stillede han også med noget, der lignede en bankgaranti, og da han samtidig var et forholdsvis kendt navn, indgik centeret aftalen uden betænkeligheder.

I dag priser Andreas sig lykkelig over, at hans overordnede nikkede ja til, at amerikaneren ikke behøvede at betale noget depositum forud.

Aftalen var, at der skulle betales pr. uge, men amerikaneren forsvandt i den blå luft efter fredagen i den første uge uden at betale noget som helst. Han var ikke andet end en gemen svindler, fastslog Andreas.

Det er møgirriterende, men vi er trods alt nok det økonomisk bedst funderede kursuscenter i København, så det er ikke nogen alvorlig belastning for os, men vi har i hvert fald lært så meget af det, at vi i fremtiden altid vil kræve et depositum, fortalte Andreas.