Nystartet webshop – Hvad med ViaBill?

Nå… Så blev det endelig alvor! Jeg starter min nye webshop i januar, og jeg kan næsten ikke vente! Det har været en proces, der har været næsten 2 år undervejs, for det har været noget af en kamp at få de rigtige leverandøraftaler på plads. Selve det at få lavet en webshop var såmænd ikke så slemt – jeg har valgt et godt system, og jeg har en dygtig designer og programmør til at klare det nummer. Forleden fik jeg så præsenteret en mulighed, som jeg lige skal have fundet ud af, om det er det rigtige for mig.

ViaBill betaling?

Jeg kan jo ikke løfte sløret endnu for, hvad jeg skal sælge, men jeg kan afsløre, at det er produkter, hvor det billigste koster omkring 1.000 kroner. Og netop på grund af priserne foreslog min designer mig at få noget, der hedder ViaBill på min shop. Det giver mig mulighed for at tilbyde afbetaling til mine kunder, uden det koster dem renter – og jeg får alle mine penge med det samme.

Jeg tjekkede det ud på deres FAQ om ViaBill, og det ser jo ganske fornuftigt ud faktisk.

Nu skal jeg lige have talt med dem, og så tror jeg da faktisk, at det ender med, at jeg vil tilbyde ViaBill på min shop også, for jeg kan da godt regne ud, at det ender med at være en god forretning for mig, selvom jeg skal betale for at være med.

Afbetaling på webshops

Egentlig er det mærkeligt, at der ikke er andre, der har fundet på det før ViaBill gjorde det. Bevares – jeg ved godt, at nogle webshops tilbyder finansiering via banker og finansieringsselskaber, hvor der så betales en dygtig rente. Her er det helt rentefrit for køberen, og der er heller ingen gebyrer. Det må da løfte salget af de dyrere produkter helt vildt!