Træfældning

I dag priser jeg mig lykkelig over det råd, som min kone kom med for et par uger siden om, at jeg skulle hyre et professionelt firma til at fælde det store bøgetræ i hjørnet af vores grund ud mod vejen, som efterhånden er blevet så stort, at det tager for meget lys fra vores have.

Jeg havde ellers næsten en aftale med en kollega, som har ganske meget erfaring med træfældning, om at han skulle komme og fældet træet for mig, når der ikke længere var løv på det. Han havde også været ude at kigge på det og mente, at han nok kunne klare opgaven, selv om den ville blive ret vanskelig, idet træet står forholdsvis tæt på både vores hus og carporten.

Men som sagt valgte jeg at lytte til min kones råd, og det var godt, for en drilsk kastevind gjorde, at det gik galt, da to mand fra den anlægsgartner, jeg havde entreret med, gik i gang med at fælde træet.

Det var faktisk heldigt, at det ikke ramte vores hus, men til gengæld landede det så uheldigt, at vores forholdsvis nye hegn over mod nabogrunden blev totalt ødelagt, da træet lagde sig ned nogle få meter fra det beregnede sted.

Der var tale om et ganske flot, vedligeholdelsesfrit hegn, som vi havde betalt en hel del for og som jeg knoklede med i flere weekender i træk for at få sat op. Men nu var det ikke mit problem, for anlægsgartneren erkendte sit ansvar og har opsat et tilsvarende hegn. Næste gang tager vi altså fat i http://fliseroghegn.dk/