Penge er et forbrugsgode

Hvis de ældre generationer betragter min måde at gøre tingene på, vil de såmænd nok få lidt kvababbelse, men jeg er altså en af dem, der gerne tager et lån online, som disse! Det er jeg ikke det mindste flov over at indrømme. Jeg synes ikke, der er noget som helst galt i det, men nu håndterer jeg også det at låne penge lidt anderledes end de fleste andre af dem, der lever fra lønningspose til lønningspose. Jeg er faktisk ganske fornuftig – når jeg selv skal sige det.

Hvorfor mangle når man kan låne?

Jeg vil sgu ikke stå tibage for et godt tilbud, når det dukker op. Og der er nærmest en naturlov, der siger, at de bedste tilbud altid dukker op, når der er lavvande i kassen, ikke? Det kan være eminente tilbud på tøj , som jeg jo altså bruger en del penge på, eller det kan være en rejse eller noget andet, der bare ikke er til at sige nej til.

Så tager jeg altså et lån – og så udnytter jeg de gode lånetilbud, som disse.

Jeg betaler tilbage i en fart

Modsat de tossehoveder, der bare låner penge i en uendelighed, ender i RKI og hvad ved jeg, betaler jeg tilbage i en fart. I de fleste tilfælde faktisk på under en måned, og det gør det muligt for mig at udnytte nogle af de mange fine tilbud om direkte gratis lån som for eksempel dem her.

Det er altså smartere end at låne penge af venner og familie, for man skal helst undgå, at der penge mellem venner, ikke?

Jeg er generelt fornuftig

Nu kan det nok lyde som om, jeg er sådan en flyvsk person, der ikke tager ansvar for noget, men det er faktisk langt fra tilfældet. Jeg har styr på mine ting i alle sammenhænge, og jeg kunne for eksempel aldrig drømme om at rejse nogen steder uden en god rejseforsikring.

Jeg skal ikke nyde noget af at blive syg i udlandet og ende i aviserne som et af de der lallende fjolser, der ikke har gidet tegne en i øvrigt ganske billig forsikring, og som nu klynker efter hjælp fra fremmede.

Så jo: Jeg er nok et miks mellem den gammeldags fornuftige og den mere moderne og levende person, der bestemt lever efter mottoet Grib dagen. Og det gør jeg så. Gør du?