Røgeovn til Claus

Vores svigersøn, Claus, fylder 30 år i næste uge, men han har nu valgt, at det bare skal markeres lidt beskedent med den nærmeste familie. Han har nu heller aldrig været til de helt store fester med mange mennesker, for han trives bedst i en mindre kreds, hvor man kan få snakket ordentligt sammen.

Og den mindre kreds må såmænd gerne bare være to, for jeg kan tydeligt mærke på Claus, at han nyder det i fulde drag, når vi er ude at fiske sammen. Vi er begge medlem af en mindre forening, som har lejet fiskeretten på et stykke af Karup Å, hvor der er udmærkede chancer for at komme hjem med en ørred eller to fra en fisketur.

Derfor har jeg heller ikke været i tvivl om, hvad Claus skal have af os i ⓘ fødselsdagsgave, for han har flere gange talt om, at det kunne være dejligt at have sin egen lille røgeovn, så han kan variere tilberedningen af de ørreder, han fanger i åen.

Min kone er meget enig i, at det vil være den rigtige gave til ham, for vi ved også, at vores datter holder meget af røget ørred, så hun vil også kunne glæde sig over den gave. Og lidt egoistisk tænker jeg også, at vi kan få røget de ørreder, jeg fanger, hos Claus i fremtiden.

Da vores datter sidste jul ønskede sig en vakuumpakker i julegave, gav vi hende sådan en, så vi ser frem til røgede ørreder, der kan holde sig ganske længe i køleskabet. I øvrigt er det sjovt med de der røgede ørreder, for det er faktisk min ven Jesper Windahl, der har lært mig at elske de fisk!

Senest opdateret marts 7th, 2023 kl 04:41 pm