Konfirmation

Konfirmationen står for døren, og vores Bankrådgiver Lars gav udtryk for ved sidste møde, at vi pt. ikke kan låne flere penge. Min kone Jonna og jeg har regnet ud, at konfirmationen cirka kommer til at koste 25.000 kr. inkl. gaver, mad og vin. Vi kan simpelthen ikke spare 25.000 kr. sammen på 3 måneder, da Jonna endnu ikke har fundet et ⓘ arbejde.

Lars vil først sikre sig, at vi kan betale Jonnas SU lån ned, før han låner os flere penge. Men lånet er på 52.500 kr., så det kommer til at tage et par år eller 3. Vi har endeligt fået betalt vores billån ned efter 8 lange opslidende år, og bilen er sikkert heller ikke mere end 5.000 kr. værd nu!

Tidligere har vi kunnet låne penge af Jonnas mor Gertrud, men hendes opsparing er helt væk. Rent økonomisk står det faktisk så skidt til for Gertrud, at hun ikke har kunnet betale afdragene til kreditforeningen de sidste par måneder. Hvis ikke det lykkedes hende at skaffe nogle penge, så ryger huset på tvang og Gertrud risikerer at komme i Ribers eller RKI, som det også kaldes.

Jonna og jeg har snakket om det, og det eneste sted at vi så kan låne penge, er på nettet. Vi har kigget på Eikbank, her er linket: Eikbank lån, som har samlet en masse interessante online forbrugslån med lav rente.

Vi kan vælge imellem de klassiske online hurtig lån eller alternative lån som SMS lån. Vi vælger dog nok et almindeligt online forbrugslån, da vi skal bruge en pæn slat penge.

Det er ikke kun konfirmationen, der skal bruges penge på. Vi mangler en del babyudstyr til vores nyfødte søn Lukas. Vi skal både have købt babyalarm, barnevogn, en bedre brystpumpe samt en ny pusletaske.

Pusletasken er faktisk ret vigtig, da den gamle ikke længere kan lynes. Inde på babytorvet.dk http://www.babytorvet.dk/shop/pusletasker-123c1.html  har vi fundet flere forskellige pusletasker i smukt design. Der er både pusletasker fra Gaia og Ko, Fairytale samt Smallstuff. Jonna går meget op i at få en god solid pusletaske i god kvalitet, da den skal holde i mange år.

Med alle de ting som vi skal købe, bliver vi måske nødt til at låne 50.000 kr. Heldigvis skal vi ikke stille sikkerhed, når vi låner pengene online, så der burde være gode chancer.

Og al den snak om konfirmation fik mig tik at tænke på min barndomsven Jakob og historien om hans og min kærlighed til ⓘ musik: http://soar.dk/musik-familien.html/

Senest opdateret februar 28th, 2023 kl 03:31 am