London billigt

Min familie og jeg har netop købt vores efterårsferie! Vi havde kig på flere destinationer. Vi var enige om, at vi ville noget storbyferie, hvor vi kunne se os om og være aktive, og valget faldt på London. Vi var så heldige at finde billige flybilletter til London her: http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/ , så udover at glæde os til, at det bliver efterårsferie, skal vi have fundet ud af, hvad vi så skal tage os til i vores uge i London.

Hele familien billigt til London

Vi er min mand og jeg og vores 2 børn. Emilie på 18 og Henrik på 15. Vores børn vil gerne se de mest kendte attraktioner. Min datter vil gerne en dag med shopping på Oxford Street, og min søn vil gerne se Arsenals stadium og også prøve noget indisk og pakistansk mad. Det er både min mand og jeg med på. Jeg vil gerne også se The Horniman Museum, som er helt tilbage fra 1901. De har en 130 år gammel udstoppet hvalros, som stadig er hovedattraktionen. Min mand vil gerne se The Royal Observatory, som skulle være fantastisk, og du kan se universet i både HD og 3D tv.

Seværdigheder

Ellers skal vi naturligvis ikke snydes for Buckingham Palace og Tower of London. En tur på pub må vi simpelthen også. Du kan ikke sige, du har været i London, uden at have besøgt nogle af de hyggelige pubs.

Skønt hotel i London

Vi har fundet et dejligt hotel temmelig central og forestiller os at medbringe fornuftige sko og gå så meget som muligt. Ellers er der jo London Underground (The Tube), som kan tage os til alle de store attraktioner. Der er også busser, hvor nogle af dem oveni købet er dobbeltdækker busser, hvor vi kan se noget mere, så det vil vi bestemt også prøve. Vi har valgt ikke at leje en bil, da det sikkert ikke er nemt at parkere.

 

Har du andre tips til London med teenagere, hører vi gerne.

Senest opdateret marts 14th, 2023 kl 01:35 pm