Ingen shopping uden Pricerunner!

Enhver hardcore online shopper ved allerede, at det er direkte dumt at hoppe på det første det bedste tilbud på nettet. Der er reelt ikke ét eneste produkt til slag, der ikke kan findes billigere et andet sted en der, hvor du først kigger. Det er simpelthen regel nr. 1 for os, der handler online. Og nu skal du få et par tips til at finde den bedste pris – HVER gang!

1. Brug sammenligningssites

Når du har besluttet dig for at købe noget, er det første, du skal gøre at besøge mindst et af de gode steder, der er specialiserede i at sammenligne priser på varer. Det kan være Kelkoo, edbpriser eller min absolutte favorit: Pricerunner. Sidstnævnte er min favorit, fordi jeg alligevel altid ender der, når jeg skal støvsuge markedet for bedste pris på det, jeg vil til at købe. Jeg ved ikke, om det skyldes, at de har de bedste forhandlere der, eller om det er fordi, deres hjemmeside bare er nemmere eller hurtigere opdateret. Jeg ved bare, at mine bedste fund er kommet via dem.

2. Vær sikker på leveringsomkostninger

Inden du kører dankortet igennem, skal du lige sikre dig, at den billigste pris ikke pludselig bliver for dyr på grund af leveringsomkostninger. Tjek grundigt den SAMLEDE pris. Nogel forhandlere skærer lidt af prisen og lægger den på fragten. Smart – men ikke smart nok til os, der er erfarne i at handle online 😉

3. Sammenlign ikke æbler med pærer

Når du handler elektronik er der ofte mange forskellige udgaver af det, du gerne vil købe. Sådan noget med harddisk størrelse antal RAM i hukommelsen og den slags. For eksempel hvis du er på udkig efter en bærbar: http://www.pricerunner.dk/cl/27/Baerbar

Prøv lige at kigge på de helt enorme prisforskelle på samme bærbar med samme udstyr og bestykning. Det er da direkte tosset, hvis man ikke benytter sig af at handle der, hvor det sammenlagt er billigst, ikke? Du har jo arbejdet hårdt for dine penge, betalt en absurd høj skat og nu skal du se at få mest muligt ud af dem, når du er på indkøb.

Rigtig god julehandel til dig – og glem ikke at tjekke priserne 🙂