Trekking eller Borneo?

Det kunne måske godt være temmelig romantisk hvis vi valgte at tage til Nepal, bemærkede min kone, da vi forleden dag så småt begyndte at planlægge, hvor vi vil tage hen på den ferie, som vi har valgt at tage på i stedet for at fejre vores kobberbryllup med en stor og dyr fest.

Baggrunden for hendes bemærkning er, at vi i sin tid mødte hinanden i Nepal, da vi hver især var på trekking i det spændende land. Helt tilfældigt havde vi valgt det samme lille og primitive gæstgiveri til en overnatning, men efterfølgende fulgtes vi ad på resten af ferien, og det har vi så i øvrigt gjort lige siden.

Men vores ferie i anledning af kobberbrylluppet skal være mere luksuriøs, har vi bestemt, for vi gider ikke mere overnatte i et lille telt og en gang imellem på et primitivt gæstgiveri, hvor man kan være så heldig at få et bad. Nu er vi mere magelige og vil bo på ordentlige hoteller.

Vi er begyndt at kigge på rundrejser i det fjerne østen, for selv om vi ikke vil til Nepal igen, så trækker den verdensdel stadig i os begge. Vi har aftalt med hendes forældre, at de passer vores to børn, mens vi er på ferie, så vi har nogenlunde frit slag med hensyn til valget af ferieform.

Lige nu satser vi på et rejsemål, der ikke er alt for overrendt af danskere, så vi søger på nettet efter interessante rejser til Borneo, som vi begge gerne vil besøge. Vi ender nok med at rejse til Borneo med Bering Rejser: http://www.beringrejser.dk/rejser-borneo

Senest opdateret marts 15th, 2023 kl 07:45 pm