M2 Beauté produkter

Du kender sikkert brandet M2 Beauté eller har sikkert stødt på brandets navn før. M2 Beauté er nemlig et af de førende brands, når det kommer til serum til både bryn og vipper i henhold til at gøre hårene længere og tættere. M2 Beauté har hjulpet mange kvinder gennem tiden med at få mere buskede og fyldige bryn eller længere og tættere vipper, som har været med til at markere øjet på den mest naturlige og smukke måde. Føler du, at dine vipper er for korte og kender du til problemet med overplukkede bryn som ikke vil vokse ud igen, så find al den hjælp du skal bruge fra M2 Beauté og oplev, hvor smukke både bryn og vipper igen kan blive.

Ofte kan sera til disse områder af ansigtet godt ligge i den dyre ende, hvilket kan være hårdt for pengepungen. Heldigvis kan du på sitet Luxplus finde de skønne M2 Beauté produkter til langt billigere penge, hvis blot du har et medlemskab til siden. Tjek sortimentet ud og find de M2 Beauté produkter, der skal hjælpe dine vipper og bryn med at komme i topform igen.

Vippeserum fra M2 Beauté

Vil du gerne i gang med at give dine vipper det boost de har brug for, for at de kan vokse sig lange og smukke, så skynd dig at få fat i M2 Beauté Eyelash Activating Serum. Serummet er super let at bruge og tager ikke mere end et øjeblik at påføre hver aften før du går i seng. Brug serummet som var det en flydende eyeliner du lagde over den øverste vippekant. Påfør kun et enkelt lag hver aften, mere skal du sådan set ikke gøre. Lettere og mere enkelt bliver det næppe. Serummet vil gå ind og aktivere hårets vækst, så de opnår en fantastisk længde og på den måde gør sig mere iøjnefaldende. Resultatet vil allerede kunne nydes efter blot 6-8 uger, hvor vipperne vil have opnået mere længde.

Øjenbryn

Er det brynene du ønsker at have fokus på, så brug bryn serummet M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum. Serummet er sammensat af en unik kombination som både aktiverer hårenes vækst samtidig med at de får tilført en masse skøn pleje. Du vil inden for få uger kunne opleve at dine bryn er blevet tættere og syner mere fyldige. Tilmed kan du opleve at brynene opnår en mørkere farve når du benytter serummet flittigt. Ligesom vippet serummet vil du kunne forvente et synligt resultat 6-8 uger efter du er påbegyndt din serumbehandling. Applikatoren påføres direkte på det område, hvor du ønsker at optimere brynets vækst. Vink farvel til overplukkede bryn og tynde bryn, de dage er ovre med M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum.

Collagen

Udover sera har M2 Beauté også udviklet en face mist, som indeholder blandt andet collagen og hyaluronsyre. Face misten virker udglattende på huden på grund af de aktive ingredienser og virker desuden også som en aktiv anti-aging mist. M2 Beauté er virkelig mestre i at skabe produkter, som indeholder ingredienser, der arbejder aktivt på både hud og hår, så du vil helt sikkert kunne både se og mærke en forskel, når du bruger produkterne fra brandet.