Hvilket boxrum

Min kæreste var til jobsamtale for noget tid siden. Han er uddannet som jurist, men har altid ønsket sig en stilling, hvor han kan komme ud at rejse. Så da han så, at der var en stilling som fuldmægtig ledig derinde, ansøgte han om den. Han har lige for få dage siden fået besked om, at han har fået stillingen. Og det betyder, at jeg er ved at lede efter job i København. Vi skal nemlig flytte dertil. Min kæreste skal starte på sit nye job om 3 måneder. Så jeg har travlt med at sende ansøgninger ud.

Arbejde med mennesker

Jeg vil gerne arbejde med mennesker og samtidigt kunne fortsætte mine studier her i Aarhus. (Jeg læser engelsk sprog og vil gerne kombinere det med noget internationalt. Måske en masters på CBS.) Jeg har et job som oversætter på et bureau i kikkerten. Jeg tror, det vil give mig en god erfaring. Ansøgningen skal afsted i aften, så jeg har travlt med at få den skruet sammen, så de bliver interesserede i at få mig. Samtidigt har jeg også travlt med at lede efter et flyttefirma i Aarhus, som kan klare at flytte vores ting til København. Det behøver ikke at være så svært. Jeg kan jo bare google det. Men det er faktisk lidt svært lige nu. Der er så mange tanker, der flyver rundt omkring i mit hoved. Jeg kan ligesom ikke helt få sat dem ind i de kasser, jeg ellers plejer at bruge. Ansøgning, flyttefirma, København, studier, arbejde, min kærestes mulige udstationering i udlandet. Ja, det hele flyder bare sammen i en pærevælling.

Opmagasinering i Århus

Jeg må se at få styr på tankerne og få dem placeret i kasser, så jeg kan være lidt mere systematisk. Så jeg skriver en prioriteret liste med stikord over, hvad jeg tænker på. 1: Ansøgning. 2: Flytning til København – opmagasinering i Aarhus? 3: Studier. 4: Udstationering – hvad skal vi gøre? Skal jeg flytte tilbage til Aarhus eller tage med? Det er en lidt hård knude at få løst – men jeg skal nok komme igennem det. Der er ikke andet at gøre.

Min kæreste

Min kæreste har det lidt på samme måde. Han har lige afbrudt mig i min tankerække og skrivning af jobansøgning. Han har de samme spørgsmål: Hvad skal vi gøre, hvis han bliver udstationeret et sted langt væk? Jeg har sagt til ham, at vi først må se at få styr på den flytning, som venter os om få måneder. Vi skal i første omgang finde et sted at bo i København. Og så vidt jeg ved, så hænger boligerne ikke på træerne derovre. De siger, at udbuddet er meget sparsomt. Og vil vi bo i selve byen, eller vil vi bo lidt uden for København. Fx i Søborg eller Hellerup? Det skal vi også have styr på. Hjælp! Det betyder, at vi skal til at scanne forskellige sites med udlejning af boliger. Vi skal til København for at se på boliger. Jeg håber, at det kan kombineres med en jobsamtale.
Nu skal den ansøgning altså afsted. Ellers er der ikke håb om en jobsamtale.

Senest opdateret marts 23rd, 2023 kl 08:12 am