Bedre shopping online

Det er direkte kedeligt at gå en tur i byen i disse dage. Man ser jo ingen mennesker på gaden. Og det er ellers noget af det, som får mig ud af huset. At se andre mennesker. Når man bor alene, så kan det være en stor glæde bare at komme ud af huset og se, at andre mennesker også gør det samme som en selv. Fx at kigge på tøj i butikkerne. Eller købe ind i supermarkedet. Ok. I supermarkedet kan man godt møde andre mennesker. Men det er bare ikke særligt sjovt at stå ved en hylde og kigge på udvalget af dåser med flåede tomater, imens man iagttager et andet menneske 5 meter væk, der gør nøjagtigt det samme!

Sådan er det bare

Sådan er det bare. Og det må vi jo finde os i. Vi skal passe på os selv og hinanden.
Men jeg har fundet ud af, hvordan jeg kommer ud af den her isolation. Jeg taler med en masse venner via de sociale medier. Vi sender hinanden billeder af hvad vi går og laver derhjemme.
En veninde, jeg har, sendte mig et billede af en ny jakke, hun har syet til sin mand. Den er flot. Hun er ret god til at lave den slags ting. Hun elsker det der med at sidde og nørkle med noget i sine hænder.

Lækre jakker

Hun har lavet flere jakker til ham. De ser virkeligt professionelt lavet ud. Hun kunne åbne en online butik med jakker til mænd. Hun kunne andda overveje at lave jakker til kvinder også – markedet er der jo da. Se for eksempel her: https://www.arkuri.dk/dametoej-350/jakker-267/

Den sidste, hun har lavet til ham, er lavet af noget tykt materiale. Det ligner en blanding af sejldug og fleece. Og der er lommer og lynlåse. Jeg har faktisk skrevet til hende og spurgt hende, om hun tager imod bestillinger. Jeg kunne godt forestille mig, at min bror ville kunne lide den jakke, hun sendte et fotografi af. Jeg tænker, at han ville blive glad for den i fødselsdagsgave. Hun har ikke svaret endnu.

Dametøj måske

Jeg overvejer, om jeg skal sende hende et billede af den salat, jeg har lavet til min søndagsfrokost. Den er farvestrålende og ser faktisk ret lækker ud. Inden jeg får den gaflet i mig, så tager jeg et par billeder. Måske sender jeg det til hende. Jeg er nemlig selv god til at lave mad. Og det ved jeg godt, at man kan se på mig. Jeg er virkeligt glad for mad. Og det har da også sine konsekvenser! Jeg er fast kunde i butikken med tøj til store kvinder: https://www.arkuricurvy.dk/dametoej-943/ . Normalt finder jeg smart tøj der, men i disse dage, så kan jeg jo ikke købe tøj. Butikken er jo lukket indtil videre. Ligesom frisøren.

Jeg har fået en besked på min mobiltelefon. Det er min veninde. Hun skriver, at hun gerne vil tage imod bestillinger fra mig, men jeg må være opmærksom på, at hun ikke ved, om hun kan skaffe alle materialerne, hun har brug for. Så hvis hun har frihed til at bruge andre materialer end dem, hun brugte til jakken, så vil hun gerne. Hun spørger, om det er ok. Prisen kan vi tale om.

Senest opdateret februar 27th, 2023 kl 08:15 pm