Effektiv fluedræber

Nu er der efterhånden gået 5 år siden jeg var på nettet for at købe en fluefanger. Den er simpelthen så god og effektiv, at jeg meget nødig vil undvære den for noget i verden. I går var Henrik nede fra kroen på besøg.

Han fik straks øje på min insektfanger, der hang i mit køkken.  Så han ville gerne vide, hvor jeg havde købt den, da han selv stod og manglede en effektiv maskine til at dræbe irriterende fluer i hans restaurant nede i byen.  Jeg forklarede ham, at jeg tit handler nettet, fordi man ofte finder tingene billigere der, end hvis man handler i et byggemarked som f.eks. Silvan, Biltema eller Bauhaus.  Det nægtede han simpelthen at tro på.

En god fluefanger

Fordi han havde set en god fluedræber et eller andet sted, og den var rigtig billig.  Men så var det jeg spurgte ham, om den så også var effektiv og god som den, jeg har i mit køkken.

Der vandt jeg lige et par points.  Så jeg viste ham den flotte hjemmeside, hvor de solgte insektdræber i enhver kaliber og til enhver pris. Han var tydeligvis overrasket over det store udvalg.  Men som der stod på hjemmesiden, så var det også Danmarks største udvalg af kvalitetsmaskiner.

Så det gav bedre mening i forhold til hans ønske.  Nu skal det siges, at Henrik jo i sagens natur er en mand, der vender og drejer hver femøre.  Det er en hård tid i hans branche, hvor kun de bedste overlever.  Så han gik efter den bedste pris.  Men jeg kunne også se, at han ville have en fluefanger, som man bruger omkring fødevarer. Altså en af dem med limplade.

Det er rigtig smart, fordi så kan man ikke se fluer, når de dør i insektfangeren.  Det kan man med de elektriske insektdræbere, men det er ikke hensigtsmæssigt, når man har kunder både udendørs og indendørs, der skal nyde den gode mad, han laver i sit storkøkken – eller rettere restaurantkøkken.

Så han viste mig et billede af forhandler af insektfangere som han gerne ville købe på nettet.

Og så kan de levere den allerede i morgen. Det passer mig helt fint, for der kommer fødevarekontrollen på besøg. Så er jeg sikker på, at jeg får en glad smiley, sagde han. Det er altid vigtigt, når man har med fødevarer at gøre, at man sikrer sig mod skadedyr. I forvejen har jeg skadedyrsbekæmpelse mod fluer, hvor der kommer en flink mand og sprøjter en gang om måneden. Så om jeg kan spare disse udgifter, ved jeg ikke endnu.