Lån 19 år

lån penge 19 år

At låne penge som 19-årig er ikke altid lige nemt. Overordnet set har du to muligheder for at få et lån 19 år anno 2019 i Danmark.

Du kan vælge imellem enten et

  • Lån i en almindelig bank
  • Forbrugslån over nettet, se her

Der er stor forskel på de to lånemuligheder. Længere nede på siden forklarer vi, hvad de to former for lån 19 år betyder for netop dig!

Vi gennemgår dagligt mulighederne for lån 19 år på nettet, nedenfor finder du den opdaterede liste over de nemme og hurtige lån til 19 årige.

Mulighed 1 – Lån pengene med en bank

Først og fremmest har du naturligvis mulighed for at låne pengene med en almindelig bank som Danske Bank eller Nordea. For at give dig et lån 19 år kræver en almindelig bank dog en smule den anden vej.

Du skal gå meget langt for at bevise, at du er kreditværdig, og pengene skal bruges til noget fornuftigt. Du kan ikke købe dig en ny Playstation på denne måde, men et lån til at finansiere et huskøb kan derimod for det meste arrangeres.

At få et banklån som 19-årig er slet ikke nemt. Især ikke taget i betragtning af, at det ikke er lang tid siden, vi lå i bunden af en verdensomspændende recession. Et lån 19 år kan lade sig gøre på denne måde, men vi har advaret dig!

Mulighed 2 – Lån pengene som et lån 19 år forbrugslån

Den anden mulighed for at få et lån 19 år er at låne pengene i form af et forbrugslån fx et kviklån eller sms lån. Denne mulighed er en hel del nemmere at få sat i værk i og med, at der ingen krav er for at få et forbrugslån er hos mange udbydere. Et lån 19 år kan også sagtens arrangeres, da mindste alderen hos mange ligger på blot 18 år, hvilket selvsagt intet problem er for en 19-årig som dig!

Med et forbrugslån som dit lån 19 år lån, kan du bruge pengene præcis, som du har lyst. Der er ingen restriktioner, men du betaler til gengæld for lånet med lidt højere renter, end du ellers ville have betalt med et banklån.

Banklån

Hvilket lån af et banklån og et forbrugslån, der er den bedste mulighed for et lån 19 år-projekt, kan vi her på siden ikke svare på. Det afhænger udelukkende af dine intentioner med dit lån 19 år.

Skal pengene bruges på sjov og spas her og nu, er et forbrugslån din eneste mulighed, mens finansieringen af en ny bil til at tage på ⓘ arbejde sandsynligvis er nemmere at ordne på langt sigt med et banklån. Billigere er det i hvert fald. Et lån 19 år er intet problem i nutidens samfund – hvad end du vælger en bank eller et forbrugslån, klik her.

Kilder: Forbrugslån-billige.dk og Forbrugslån-online.dk

Senest opdateret marts 20th, 2023 kl 02:41 pm