Måske Danmarks bedste butik

Nu skal der ikke gå ren evangelisme i det, men jeg har da bare fundet den fedeste webshop, og det er IKKE en butik med tøj 🙂 Faktisk har de noget arbejdstøj, men det handler primært om værktøj af enhver tænkelig og utænkelig slags, udstyr og grej til håndværkere og den slags. Og hvorfor har jeg så noget med det at gøre?

Jo – ser du: I mit nye job (som faktisk ikke er så nyt mere) sidder jeg jo blandt meget andet med indkøb af værktøj og andet til firmaets mange udekørende teknikere. Og det har vist sig at være noget HELT andet, end jeg troede. Det hele foregår nemlig på en netbutik og med direkte levering til enten os eller til de teknikeres privatadresse, der bor langt fra os. Og det er sgu nemt!

En hammer, en stige og en avanceret styring, tak

Som nævnt har butikken nærmest alt. Om det så er det nyeste nye i fjernstyring til varmepumper – CTsmall – eller en god gammeldags lægtehammer, har de det. Det betyder, at jeg sidst på dagen kan lægge de ordrer, der er at lægge, og så tager butikken sig af resten.

Ikke noget bøvl med at skulle ud at køre efter, ringe og bestille eller skulle sende teknikerne ind i deres lokale byggemarked og betale overpris for tingene. Det er ganske enkelt fagre nye verden.

Eller… Det er det i hvert fald for mig!

 

Senest opdateret marts 10th, 2023 kl 08:18 am