Tyndere og slankere iPhone 5

Senest opdateret april 29th, 2021 kl 04:21 pm

Med lanceringen af den nye iPhone 5, skulle vi nu igen have nyt form for simkort standart, nano sim. iPhone og iPad bliver tyndere og dens indre dele mindre og mindre. Sammen med lanceringen kom en del nye iPhone 5 cover og iPad cover. Den tyndere iPhone levner mindre plads til et simkort, og simkortet i den nye iPhone 5, er det mindste man hidtil har set. Når iPhone og iPad bliver tyndere, gør det at man også skal have nyt iPhone 5 cover og iPad cover, for de gamle passer ikke længere.

Det samme gælder iPhone 5 nye lader, der er mindre end sin forgænger. Så man skal både have ny oplader og nyt iPhone 5 cover og iPad cover. Højst sandsynlig vil den kommende iPad også få den nye form for lader, så alle Apple enheder, på den ene eller anden måde bruge de samme standarter hele vejen igennem.

Tale genkaldelse regner man med bliver det næste store hit inden for smartphone, hvor Apple er allerede langt med sin tjeneste Siri.  iPhone 4s og iPhone 5 har Siri, hvor du kan bede Siri om at ringe op, eller finde information om noget ved at tale til den. En ting man kunne spørge Siri, er hvad koster de billigste iPhone 5  cover og iPad cover, og så vil den kunne svare på det i løbet af ganske få sekunder, da den er hurtig til det. Du kan også spørge den hvor mange iPhone 5 cover og iPad cover der findes.

Har du det med at tabe din mobil, så kan det godt betale sig at købe en forsikring til den, især hvis du har en iPhone. Grunden er, at en iPhone og iPad er meget dyr at reparere på, så en forsikring kan hurtigt tjene sig hjem, hvis uheldet er ude. En typisk forsikring dækker tyveri og skader, men ikke hvis dit tilbehør som iPhone 5 cover eller iPad cover går i stykker eller forsvinder. Ofte er der også en hvis selvrisiko man skal betale, før en skade bliver dækket.

Apps findes der rigtig rigtig mange af, det samme med iPhone 5 cover og iPad cover, så med en iPhone 5 eller iPad, kan du nærmest få alle slags apps til. Der er ingen grænser overhoved til hvad der findes af apps og der kommer hele tiden nye til. De fleste af iPhone ejerne af fx iPhone 5 eller iPad ejer, har massevis af apps på deres enhed. Det er lige før, der sælges lige som mange iPhone 5 cover og iPad cover som der bliver købt apps.

I løbet af de år som man har, kunne købe iPhone og iPad, er de konstant blevet bedre. Desuden er de også blevet meget meget hurtigere og skærmen har fået en hel del højere opløsning, så grafikken på iPhone og iPad er blevet markant bedre. Hen over årene har man også kunne købe en del flere forskellige iPhone 5 cover og iPad cover. Aldrig før er der solgt så mange iPhone 5 cover og iPad cover.