Jacob Jensen P-skive

Til min fødselsdag havde jeg ønsket mig en elektronisk p-skive, jeg havde flere gang tænkt på selv at købe en men havde ikke fået mig taget sammen til det, så det var et oplagt ønske. Årsagen til, at jeg har brug for en elektronisk p-skive, er, at mine udgifter til parkeringsbøder er steget kraftigt, og det er jo nogle ærgerlige penge at komme af med, bare fordi man er glemsom.

Det blev en hyggelig fødselsdag, min veninde Grete kom om formiddagen og forærede mig en Jacob Jensen p-skive. Mens vi drak en kop kaffe, grinede vi af, hvor glemsomme vi af og til er, Grete har selv for længst købt en elektronisk p-skive efter en parkeringsbøde, fordi hun også havde glemt at stille p-skiven.

Min familie kom til eftermiddagskaffe, og de forærede mig det dejligste OBH varmetæppe, som jeg virkelig blev glad for. Det varmetæppe er min gode kammerat hver nat, jeg sover dejligt, mine rygsmerter lindres betydeligt, og jeg er fri for at tage smertestillende piller hver aften, inden jeg går i seng.

I klubben har jeg udbredt mig om varmetæppets effekt, og flere af klubbens medlemmer har allerede købt et og giver udtryk for, at det er et køb, de aldrig vil fortryde.

Jeg har skrevet et brev til Grete og til min familie og takket dem mange gange for de fine fødselsdagsgaver og understreget, at selv om jeg er en ældre kvinde, er jeg ikke bange for at anvende nutidens teknik, heller ikke hvis jeg skulle få flere skavanker end glemsomhed og rygsmerter.

Senest opdateret februar 28th, 2023 kl 09:11 pm