Nyt Ifö toilet

Senest opdateret november 18th, 2019 kl 05:04 pm

Det har da været noget af en belastning for os, mens arbejdet med nyistandsættelse af vores badeværelse har stået på. Vi bor i en lejlighed i en større boligblok, og nu var turen altså kommet til vores blok. Det var også tiltrængt, for badeværelset var der ikke gjort noget ved i snart 30 år.

I den type ganske almindelige lejligheder som vores, er det naturligvis ikke ekstravagant udstyr, der sættes ind. Det er ganske almindelig, billig vvs, boligforeningen har valgt, men alligevel har det pyntet gevaldigt op, og vi er meget glade for fornyelsen.

En af de helt konkrete forbedringer, som vi nyder dagligt, er, at blandingsbatteriet i brusenichen er skiftet ud med et tidssvarende et med termostatstyring. Tidligere måtte vi stå og skrue på to haner for at finde frem til den rette vandtemperatur, hver gang vi skulle tage et bad.

Der er også kommet ny vaskekumme med nyt armatur, og det har helt afgjort pyntet meget, ligesom ny klinker på gulvet og fliser på væggene har gjort badeværelset langt mere tiltrækkende, så det er en fornøjelse at komme derud.

Det gamle toilet er heldigvis også skiftet ud med et nyt, et ifø toilet med dobbelt skyl, som sparer en del på vandforbruget, fordi man kun bruger den halve mængde vand efter et såkaldt lille besøg på toilettet. Både min kone og jeg er også glade for det nye toilet, fordi det gamle efterhånden var blevet så ru i porcelænsoverfladen, at det var blevet vanskeligt at holde det ordentligt rent.