Far sælger ud af bilplejeprodukter

Senest opdateret november 18th, 2019 kl 05:04 pm

Min far har nu rundet de 75 år og har langt om længe besluttet sig for at holde op med at ⓘ arbejde. Han har i mere end en almindelig menneskealder drevet en mindre butik med alskens udstyr til biler, men i de senere år har butikken faktisk ikke kastet nok af sig til, at han har kunnet leve af den. Men sammen med folkepensionen har indtjeningen været god nok, fordi han for længe siden blev enkemand og ikke stiller de store krav.

Han fortsatte med butikken så længe, fordi han simpelthen elskede at drive den, og han har i flere år ønsket, at jeg ville overtage den og drive den videre. Jeg har kigget på tallene, men der er ingen chance for at øge indtjeningen tilstrækkeligt, så jeg har takket nej.

Forleden hjalp jeg ham med at pakke varelageret sammen med henblik på at få det solgt. Han havde et større lager af autopærer, som han har aftalt at sælge til en tankstation. Samme sted har han fået afsat et par snese dunke med motorolie, som han heller ikke fik afsat under det ophørsudsalg, som han har kørt i et par uger.

Jeg kunne mærke på min far, at det var noget vemodigt at pakke de overskydende varer ned i kasser. Heldigvis er det meste afsat på forhånd, men hans forskellige bilplejeprodukter på hylderne mangler vi endnu at finde en køber til. Jeg er sikker på, at det nok skal lykkes, for min far er villig til at sælge dem for en slik – ligesom de gør det på billigbilpleje.dk