Mie som chauffør

Som chauffør i et kurerfirma, der tager sig af alle former for distribution af pakker i alle størrelser, overraskes jeg tit af den store fantasi, der lægges for dagen hos producenter af diverse former for emballage. Og jeg glæder mig dagligt over at se, hvor perfekt meget af emballagen passer til den vare, som skal beskyttes mod beskadigelser under transporten.

Men det gælder selvfølgelig først og fremmest de større forsendelser. Vi distribuerer også for en række firmaer, som sælger mindre omfangsrige varer til private kunder, og her er der tale om mange forskellige former for forsendelsespose, lige fra de almindeligt kendte postordreposer til mere specialiserede former for emballage.

Det er nyt

Som noget forholdsvis nyt oplever jeg mange gange en vare, der er emballeret i en plastkuvert. Det  kan i mange tilfælde være, når en cd eller en dvd skal sendes. Her har en plastikkuvert den fordel, at modtageren uden at åbne kuverten straks kan se, om det er den rigtige vare, han eller hun har modtaget.

Mange varer sælges i dag fra forskellige netbutikker, og så er det firmaer som vores, der skal sørge for distributionen til kunderne. En meget populær vare i nethandel er tøj af forskellige art, og her ser vi ofte de specielle tekstilposer som emballage for varen. Som man kan jeg ofte forestille mig, hvilke former for lækkert og inspirerende dameundertøj, der måske er at finde inde i sådan en tøjpose. Men den slags tanker må blive ved fantasien, for frækt lingeri bliver aldrig emballeret i en plastikkuvert.

Forsendelse af undertøj, bikinier og badedragter

Selv i vores moderne og frigjorte samfund er der en vis bonerthed overfor disse ting. Det er i dag helt almindeligt at købe selv det mest sexede lingeri online – men alligevel er det vigtigt for de fleste købere, at det emballeres og fremsendes yderst diskret.

Det gælder så ikke kun egentligt lingeri – men også noget så banalt som for eksempel trusser eller sågar ganske almindelige omend ganske frække badedragter.

Det er faktisk ganske morsomt, at der er den bonerthed – for vi ved jo alle godt, at piger og kvinder kan lide eksklusivt undertøj, små frække bikinier og badedragter, der sætter mere gang i fantasien end godt er. Og apropos fantasier: Tjek lige de piger her.

Sådan er vi mennesker vel bare?

Senest opdateret februar 27th, 2023 kl 03:05 pm